Thuiskok Veghel

Thuiskok Veghel Jan van de Nieuwenhof is in te huren voor kleinschalige culinaire evenementen. Voor een diner aan huis en het koken op locatie bent u bij ons op het juiste adres. Wij serveren heerlijke gerechten vanuit uw eigen keuken en hebben de beleving hoog in het vaandel staan! Met kok aan huis Jan van de Nieuwenhof bent u er zeker van dat het u en uw gasten aan niets zal ontbreken. Een echte restaurant ervaring in uw eigen huis.

 

Thuiskok in regio Veghel

Thuiskok Jan van de Nieuwenhof bezorgt de restaurantervaring bij u thuis in de regio Veghel. Wij nemen alle taken uit handen, inclusief boodschappen doen, voorbereidingen treffen en zelfs de afwas. Bovendien brengen we ons eigen servies, bestek, glaswerk en sfeerelementen zoals kaarsen en bloemen mee, zodat u en uw gasten volledig ontzorgd worden. We kunnen ook rekening houden met eventuele allergieën, dieetwensen en andere voorkeuren als u ons dat van tevoren laat weten.

Ongeveer een uur voor het dinerarrangement arriveren we bij u thuis om de laatste voorbereidingen te treffen. Dit omvat onder andere het dekken van de tafel met ons servies, glaswerk en sfeerelementen. Tijdens deze voorbereidingen passen we uw keuken aan naar uw wensen. In uw eigen keuken bereidt Thuiskok Jan van de Nieuwenhof een 4- of 5-gangenmenu met verse ingrediënten. Dit stelt u en uw gasten in staat om volledig te genieten van de avond, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de afwas of de keuken. Wij laten uw keuken schoon achter.

In de regio Veghel verzorgen we meerdere thuisdiners per jaar.

 

Wat kun je bij de Thuiskok Jan van de Nieuwenhof verwachten?

Thuiskok Jan van de Nieuwenhof stemt na de boeking het menu en je wensen persoonlijk met je af. Op de afgesproken dag komt chef Jan privé bij u aan huis koken, waarbij u en uw gasten van een heerlijke avond kunnen genieten. Na de voorbereidingen en het aankleden van de tafel, worden u en uw gasten uitgenodigd om aan tafel te gaan. Aan het einde zal kok aan huis Jan van de Nieuwenhof ervoor zorgen dat alles keurig en netjes wordt achtergelaten!

  • Persoonlijke afstemming
  • Volledige tafelaankleding
  • Brood met smeersels
  • 4 of 5-gangen
  • Bijpassend wijnarrangement is mogelijk
  • De chef laat de keuken schoon achter
  • Vanaf 10 personen komt er standaard bediening mee

 

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over thuiskok Jan in de omgeving van Veghel, dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 06-23988824, info@janvandenieuwenhof.nl of middels ons contactformulier.

Zelf een review achterlaten voor kok aan huis Jan van de Nieuwenhof: klik hier!

Vraag offerte aan